За нас

Технологията, която осигурява непрекъснатата Ви работа!

“АЛФА ГРИСИН ИНФОТЕХ БГ” АД започва дейността си през декември 2004 и от тогава работи със седалище и адрес на управление в гр. София, България. Днес компанията е лидер в областта на Критичните Бизнес Приложения, предлагайки решения като:

През 2005 година компанията представи първия Център за съхранение на данни (Data Center) в България, изцяло изграден със собствени усилия. Днес той е притежаван от “Спектър Нет” АД и продължава да е един от най–съвременните и усъвършенствани Дейта Центрове в страната.

Освен притежателите на Дейта Центрове (Пиреос Банк, Телепойт и др.), нашата клиентска база включва разнообразни компании: от строителни фирми до хранителната идустрия, и от мобилни оператори до банки.

Концепция

Ние, „Алфа Грисин Инфотех БГ” АД съзнаваме нашата отговорност към клиентите и служителите си, тъй като тяхното доверие е решаващият фактор за развитието на компанията. Основаният ни принцип е качествено, растящо и последователно посрещане на нуждите на нашите клиенти, по начин, който надминава техните изисквания и очаквания.

Цели

В нашите усилия да бъдем полезни, ние си поставяме високи цели и работим постоянно за повишаване качеството на предлаганите продукти и услуги, като в същото време търсим нови полета за изяви, с цел винаги да сме пред конкурентите на пазара. В този контекст, нашите основни цели включват:

  • Създаване на нови и подобряване на съществуващите връзки с клиенти;
  • Осигуряване на технологично усъвършенствани и коректно проектирани решения, които прецизно да посрещнат нуждите на нашите клиенти, като същевременно осигуряват оптимален резултат;
  • Повишаване на стойността на нашата компания, чрез оптимизиране на работата на бизнеса и внимателно планиране и разширяване на извършваните дейности.

Новини


25 окт 2010Datacenter Infrastructure in Sofiaповече

20 яну 2010Liebert XDFN Panduit Editionповече

21 дек 2009Liebert CRVповече

White papers


01 май 2011Application Considerations for Cooling Small Computer and...повече

01 апр 2011Longevity of Key Components in Uninterruptible Power Systemsповече