Критични Бизнес Приложения

Съвременният бизнес е базиран почти изцяло на информационните технологии.

Необходимостта компаниите да предоставят интерактивни информация, било то свързана с клиенти и техните служители, изисква непрекъснатостта на работа да е гарантирана.

Непрекъснатия и необезпокояван обмен на информация позволява на бизнеса да остане отворен и функциониращ по всяко време. От банките,през телекомуникационните и авиокомпаниите, и т.н., бизнесът не може да си позволи да спира, или това може да се окаже фатално за неговата жизненост и конкурентоспособност.

Планетата и нейната икономика работят денонощно. Бизнесът се адаптира към тази среда, осигурявайки на първо място непрекъснатост на критичните бизнес приложения.

Когато на бизнеса е гарантирана непрекъснатост, той може да се съсредоточи върху своята специализация и да предостави висококачествени услуги и / или продукти, без да се тревожи от загуба на информация, която до голяма степен засяга нейните оперативност.

Непрекъснатостта на работата повишава жизнеността и конкурентоспособността бизнеса. Загубата на наличността автоматично води до спиране на операциите. Всички компании днес търсят сигурност и непрекъснатост на работата си за постигане на всичко описано по-горе.

Новини


25 окт 2010Datacenter Infrastructure in Sofiaповече

20 яну 2010Liebert XDFN Panduit Editionповече

21 дек 2009Liebert CRVповече

White papers


01 май 2011Application Considerations for Cooling Small Computer and...повече

01 апр 2011Longevity of Key Components in Uninterruptible Power Systemsповече