HPAC (Устройства за Прецизна Климатизация) X-TREME DENSITY-УСТРОЙСТВА

Liebert Emerson HPAC xdc (кликнете върху снимката за пълен размер)

Материали:

след пред

X-TREME DENSITY-УСТРОЙСТВА

HPAC (Устройства за Прецизна Климатизация)

Налични модели:

Чрез разработката и модернизацията на охлаждащи устройства от типа «X-tremeDensity» (Много висока концентрация на мощност), Liebert отговаря на все по-нарастващото търсене на нови охлаждащи методи в критични области с много голяма концентрация на натоварване. По-малки, по-бързи и с все по-голяма консумация на енргия- блейд сърварите и други подобни съоръжения се монтират във все по-голяма степен и във все по-малки помещения. Техника която доскоро заемаше почти цел дейта център сега може да бъде поставена само в един рак, концетрирайки изключително висока мощност и топлинно натоварване. По тази причина, доскорошният начин за калкулиране на необходимите охлаждащи решения W/m², вече не достатъчно коректни и все по-често е необхонимо да се прави преизчисление към kW/рак. Чрез новите системи за охлаждане на Liebert може да се постигне охлаждане до 20kW/рак, заемайки минимум пространство, консумирайки по-малко енергия от всяка друга технология.

Отворена архитектура:

Устройствата от типа XD се инсталират над така наречената - студена/ топла зона, близо до раковете в голям термичен товар,ясно разделяйки двете зони засмуквайки топлия въздух от топлата зона и насочвайки студения въздух пред раковете в студената зона. Те са предназначени за охлаждане на до 30kW/m² - на местата с най-високата концентрация на натоварване, съвместим с всички видове на ракове, избягвайки нуждата от вода за охлаждане и предоставят автоматична настройка на охлаждащата мощност.

Охлаждащите тела са два типа- XDP или XDC,които се свързват с „местните” тела- XDV (поставя се върху раковете), XDO (поставя се над раковете) и XDH (хоризонтално между раковете).

Затворенa архитектура:

Дейта център във вашия рак! Приложим, когато концентрацията на натоварване надвишава 16kW/m² , EMERSON NETWORK POWER разработи затворена охладителна система, отново насочена към охлаждане на всеки поотделно, а не цялото помещение. Тази конкретна технология е подходяща за най-екстремните натоварвания, без да се повишават шумът или температурата в дейта центъра, чрез което се постига 100% резервираност дори и във вече изградени дейта центрове. Принципът им на действие са базира на рециркулацията на въздуха вътре в самия рак, поради което се постига така нареченото местно охлаждане.

Това охладителна система може да се инсталира дори и в помещения които не са обособени като компютърни зали!

Новини


25 окт 2010Datacenter Infrastructure in Sofiaповече

20 яну 2010Liebert XDFN Panduit Editionповече

21 дек 2009Liebert CRVповече

White papers


01 май 2011Application Considerations for Cooling Small Computer and...повече

01 апр 2011Longevity of Key Components in Uninterruptible Power Systemsповече