Ракове

Алфа Грисин Инфотех” е представител на Knürr AG.

Knürr AG , като част от EMERSON ELECTRONICS Group, със своя 75 годишен опит, предлага както стандартни ракове, цялостни системи, но също така специфични „Кастъм мейд” решения в зависимост от изискванията и нуждите на всеки отделен клиент, от малки IT помещения до големи дейта центрове.

Механичните, електронните и термични компоненти използвани от Knürr поставят компанията на първо място в проектирането, разработването и производство на ракове за употреба както в закрити така и за открити приложения.

Широката гама от продукти и решения гарантира стабилност на мрежата, паралелно с висока адаптивност към изискванията на технологичните новости.

Част от продуктите предлагани от Knürr са:

 • Racks – Enclosures- Cabinet
 • Active Componets
 • Climate Control Systems
 • Outdoor Cabinet - Enclosures
 • 19” Enclosure – Small Rack
 • Workstation Systems
 • Mobile Workstations

Охлаждащи продукти при наличие на висока конценстрация чувствително електронно оборудване

ПРОГНОЗИРАЙКИ предстоящите промени в сървърната технология и вземайки впредвид трудностите възникващи при препроектирането на дейта център, Knürr AG предлага решения с охлаждащи „на място” продукти, които могат да бъдат монтирани върху всеки рак и на всяко място с висока концентрация на термично натоварване, предоставяйки абсолютна защита на чувствителното електронно оборудване. (Video...)

 • Кул Терм - е система която представлява малък дейта център, поместен в един рак. Вземайки впредвид постоянно развиващата се IT технология, която позволява Сърварите, Стораджите и останалото IT оборудване с всеки изминал ден да става все по-ефективно, по-компактно, заемащо все по-малко място и в същото време с все по-голяма енергиина консумация. Поради този факт Knürr AG разработи ситемата Кул Терм, която позволява един единствен рак да поеме оборудване с товар от 4kW до 35kW.
  CoolTherm - Проспект
 • Кул Ад – Универсално решение за съществуващи Дейта Центрове. Основия проблем на вече изграден и работещ център за данни е че вследствие на постоянно развиващите се технологии изискванията като топлинна мощност постоянно се увеличават, а ресурсите на дейта центъра в това отношение са ограничени.За разрешаването на този проблем Knürr AG разработи ситемата Кул Ад, посредством която само чрез добавянето на устройството към задната врата на рака, позволява увеличаването на инсталираната топлинна мощност на всеки рак с до 8kW.
  CoolAdd - Проспект
 • Кул Флекс – Иновативен начин за изграждане на Дейта Център, чрез който се постига изключителна енергийна ефективност и енерго спестяване. Извършва се охлаждане само там където е необходимо, а не на целия дейта център.
  CoolFlex - Проспект

Каталог на раковете

Новини


25 окт 2010Datacenter Infrastructure in Sofiaповече

20 яну 2010Liebert XDFN Panduit Editionповече

21 дек 2009Liebert CRVповече

White papers


01 май 2011Application Considerations for Cooling Small Computer and...повече

01 апр 2011Longevity of Key Components in Uninterruptible Power Systemsповече