Skip to content
Menu

Индустриални батерии

Индустриални батерии

Индустриални батерии

Алфа Грисин Инфотех БГ доставя индустриални батерии и системи за съхранение на енергия на водещи в страната компании в различни сектори на икономиката: телекомуникации, информационни технологии (центрове за данни), банки, индустриалното производство, предприятия в сферата на услугите, енергетиката и др.
Ние изготвяме експертно техническо и ценово предложение съгласно конкретни изисквания на нашите клиенти, предлагайки използването на точния тип, модел и технология за различните области на приложение на оптималната за проекта цена.
Алфа Грисин Инфотех БГ е официален представител на FIAMM – международно признат лидер в производството на широка гама индустриални батерии и системи за съхранение на енергия:

  • Кллапанно-регулираните оловно–киселинни капсуловани батерии (VRLA) по технология AGM (Absorbed Glass Mat), серии FG, FGH, FGHL, FGL, FLB, SLA, FIT, FHT, FHB и FHC.
    AGM батериите на FIAMM са необслужваеми, с проектен живот от 5 до над 12 години и се отличават с подобрена производителност с по-бързо зареждане, по-дълъг живот и по-безопасна работа.
  • Гелови батерии, серия SMG, с проектен живот 18-20 години, предназначени за приложения, където производителността и работните условия са критични. Те не изискват поддръжка и комбинират предимствата на геловия електролит, който осигурява по-дълъг живот и възможност за работа в широк температурен диапазон. Батериите от серия SMG съдържа клетка от 2V и отговарят на международния стандарт DIN 40742. Те са конструирани да осигурят високо ниво на надеждност, при изпълнение на циклите на зареждане-разреждане.
  • Батерии с мокри клетки, серии LM, LM/S и SD/SDH, с много дълъг проектен живот 15-25 години, с изключително ниско вътрешно съпротивление и високи изходни токове. Лесни са за поддръжка, без антимон в положителната плоча съответстват на стандарта DIN 40738.
Индустриални батерии
tescom
1553749513
Vertiv

Vertiv е американска компания, базирана в Охайо, като предлага оборудване и услуги за дата центрове. Тяхната дълга история започва през 1946г. като днес те имат над 24,000 служители и 24 завода простиращи се из цял свят.

Изпратете запитване